Loading...

Co dát tátovi za dárek?

26.09.2024 19:25

Upraveno: 09.10.2024 20:27

Vybrat ten správný dárek pro tátu může být někdy složité, ale s trochou přemýšlení o jeho zájmech a oblíbených činnostech to může být snadné. Ať už hledáte dárek k narozeninám, Vánocům nebo ke Dni otců, u nás najdete mnoho skvělých nápadů, které vašeho tátu zaručeně potěší. Přinášíme vám tipy a inspirace na dárky, které ho překvapí a udělají mu radost.


Dárek pro tátu k narozeninám

Narozeniny jsou skvělou příležitostí, jak tátovi ukázat, jak moc pro vás znamená. Dárky s vlastní fotkou mají zvláštní kouzlo, protože jsou vytvořené přímo pro něj. Můžete vybrat například vtipný hrnek s jeho jménem nebo oblíbeným motivem, který mu zpříjemní každý ranní šálek kávy nebo čaje. Každý den, když si uvaří oblíbený nápoj, si na vás vzpomene.

Pokud váš táta rád tráví čas doma a má rád pohodlí, co třeba personalizovaná deka s jeho oblíbeným motivem? Je to praktický dárek, ale také způsob, jak mu připomenout, jak moc ho máte rádi. Deka se hodí jak pro odpočinek na gauči, tak pro zahřátí při chladnějších večerech. Pro tatínky, kteří rádi vaří nebo grilují, můžete vybrat stylové zástěry s vlastním potiskem. Taková zástěra ho potěší při každém grilování nebo vaření a zároveň bude skvělým doplňkem jeho kuchyně.



Dárek k Vánocům pro tátu

Vánoce jsou časem, kdy se rodina schází a společně tráví kouzelné chvíle. Výběr dárku k Vánocům pro tátu by měl reflektovat tuto jedinečnou atmosféru a zároveň být osobní. Jednou z možností je polštář s vlastním potiskem, který mu poskytne pohodlí a může ho mít v ložnici nebo obývacím pokoji. Na polštář můžete nechat vytisknout vtipný nápis, rodinnou fotografii nebo motiv, který mu bude připomínat krásné chvíle strávené s rodinou.


Nejprodávanější z kategorie: Pro tatínka



Další oblíbenou volbou jsou personalizované skleničky na víno a půllitry na pivo. Mohou být ozdobené jeho jménem, oblíbeným citátem nebo vtipnou poznámkou, která ho rozesměje pokaždé, když si bude vychutnávat svůj oblíbený nápoj. Takový dárek je ideální pro každou příležitost, ať už jde o večerní posezení s přáteli nebo slavnostní večeři s rodinou. Pokud hledáte něco, co opravdu vyčnívá, zvažte plakát s osobním motivem. Vyberte jeho oblíbený citát, úryvek oblíbené písničky nebo obrázek, který pro něj něco znamená, a nechte ho zpracovat na kvalitní plakát. Plakát ozdobí jeho domov, ale také mu připomene, jak moc vám na něm záleží.


Tipy na dárek pro tátu

Stále váháte, jaký dárek pro tatínka pořídit? Zde je několik dalších tipů na dárky, které jsou u mužů velmi oblíbené. Pokud je váš táta sportovec, určitě ocení vlastní láhev na pití. U nás najdete různé designy, a tak mu můžete láhev přizpůsobit podle jeho vkusu. Láhev dobře poslouží při sportu, v práci nebo na cestách, ale také mu bude připomínat, že jste na něj mysleli. Pokud váš táta rád tráví čas v kuchyni, pak je kuchyňské prkénko skvělou volbou. Je praktickým pomocníkem při přípravě jídel, ale také se stane stylovým doplňkem jeho kuchyně. Můžete ho nechat ozdobit jeho jménem, vtipným nápisem nebo motivem, který k němu sedí.

Pro tátu, který má rád outdoorové aktivity, může být ideální dárek plecháček. Hrnek je perfektní na kávu nebo čaj během výletů do přírody, ale také jako parádní doplněk třeba do kanceláře. Nechte na hrnek vytisknout jméno, vtipný nápis nebo grafiku, která mu zvedne náladu při každém doušku.

TIP
Chcete tátovi darovat něco opravdu speciálního? Vytvořte personalizovaný dárek na míru!


Co koupit tátovi na Den otců?

Den otců je jedinečná příležitost, jak vyjádřit své díky a lásku k tátovi. V tento den můžete svého tátu potěšit například hrnkem s vtipným nápisem nebo rodinnou fotografií. Takový hrnek mu každé ráno připomene, jak je pro vás důležitý. Další možností je dárková sada s vínem nebo sklenička na víno, kterou můžete nechat ozdobit jeho jménem nebo vtipným textem. Tyto dárky jsou nejen praktické, ale také přinášejí radost při každém použití. Miluje rybaření? Pak máte o krásný dárek postaráno.


Nejprodávanější z kategorie: Pro rybáře


Co vyrobit ke dni otců?

Ručně vyráběné dárky mají vždy zvláštní kouzlo a mohou být pro tátu velmi cenné. Vyrobený dárek pro tátu může zahrnovat například hrnek s jeho fotkou nebo plakát s rodinnou fotografií a vzkazem, který tátu potěší každý den. Tento typ dárku ukazuje, že jste do něj vložili čas a úsilí, což je pro tátu velmi hodnotné.

Pokud máte kreativní náladu, můžete vytvořit polštář nebo deku s vašimi vlastními návrhy. Takový dárek je nejen praktický, ale má přidanou hodnotu v podobě úsilí, které jste do něj vložili. Vyberte si ze široké škály produktů, které si můžete přizpůsobit podle svého vkusu a vytvořit tak skutečně originální dárek. Pokud hledáte inspiraci i pro další členy rodiny, rádi vám pomůžeme s výběrem dárku pro maminku, sestru nebo bráchu.
 

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.