Loading...

Jaký dárek pro bratra?

09.08.2024 16:03

Upraveno: 09.08.2024 17:20

Sourozence si nevybíráme a ne vždycky jsou vztahy na jedničku. Je to ale spíš o tom, že se vzájemně popichujete a pálíte jízlivé poznámky. V základu se ale máte rádi a nevynecháte jedinou příležitost svého bratra podarovat a potěšit. Trefíte se tentokrát výběrem do černého?
 

Jak vybrat dárek pro bratra?

Pro maminku, pro kamarády, pro babičku s dědou nebo mladší sestřičku. To všechno máte v malíku a i o půlnoci byste vysázeli deset zaručených tipů, ale s bratrem je to složitější. Je nemluvný, nesdílný a mluví v hádankách. Nic nepotřebuje, nic nechce. Hlavně žádné oslavy, zbytečnou pozornost a dojetí. Dárek pro bratra je zkrátka jeden z nejtěžších úkolů.

V první řadě budete muset určit, jakým směrem se při výběru vydáte. Je váš bratr věčný vtipálek a ani legrační dárek ho neurazí? Umí si udělat srandu sám ze sebe a od rána do večera má pusu od ucha k uchu? Pak je volba jasná. Vybírejte tak, abyste pobavili. Je-li spíš tichý a uzavřený, příliš se nesvěřuje a lpí na tom, co už má? Řešením je něco praktického, co využije. Dárky, na které se bude jen prášit a splní svou funkci „pozornost ze slušnosti“, nemají smysl. Je akční a spontánní? Možná byste mu udělali radost výletem nebo originálním zážitkem.

Nejprodávanější z kategorie: Pro bráchu


 

Věnujte tomu dostatek času a pozornosti. Ono takový špatně zvolený dárek může napáchat velké škody, kdy si protistrana myslí, že o sobě vzájemně nic nevíte a nenasloucháte si. Možná si říkáte, že ženy jsou v tomto směru citlivější a muži drobné přešlapy neřeší, ale do vkusu byste se měli strefit všem. Bratr není člen rodiny do počtu. Zaslouží si stejně jako ostatní. Na našem webu Sablio.cz najdete dost inspirace pro každou příležitost.
 

Tip na dárek pro bratra

Možná se to zdá jako klišé, ale muži milují dobré jídlo a pití. Nejde zdaleka jen o pivo a flákotu masa, ale docela rádi si zobnou karamelky a kousek sladké čokolády a připijí si vínem. Výjimkou není ani veškeré příslušenství do kuchyně. Z nabídky našeho obchodu Sablio.cz si jistě vyberete a všemožné pochutiny (od sladkosti po lahev dobrého pití) můžete doplnit originálními kousky merche nebo naskládat do dárkového kanystru a hasičáku. Dárek pro bratra na Vánoce už zkrátka nikdy nebude problém.
 

Vánoční dárek pro bratra

Konec roku bývá hektický. Nákupy, uzávěrky v práci, zkoušky ve škole, první sníh. Samotné svátky by měl ale provázet klid a pohoda. A ve stejném duchu vybírejte i dárek pro bráchu. Na pohodu a se špetkou humoru.
 


Zástěra pro bratra

Přes svátky si chce každý hodit nahoru, na druhou stranu nemůžete všechno nechat na paní domu. Taková zástěra se v kuchyni vždycky hodí. A mužům hodně sluší. A jako vánoční dárek pro bratra je ideální. Díky šňůrkám se přizpůsobí každému tělu, atletické postavě, svalům i pivnímu pupku. Příjemný materiál, neutrální černá barva a vtipný potisk.

I tady je možnost vlastního motivu. Stačí vám k tomu bláznivý nápad na text nebo fotografie a rázem máte vánoční dárek pro bráchu, kterému může jen těžko něco konkurovat.


Polštářek pro bratra

Nepředstavujte si čtvercovou klasiku, co se povalují u rodičů na gauči. S naší nabídkou na webu Sablio.cz můžete být mnohem originálnější. Zabruste do kategorie 3D polštářů a vyberte to, co vašeho sourozence pobaví. Materiál je příjemný na omak a potisk na obou stranách polštářku – pravdě a úsměvu se váš bratr tedy nevyhne. Vyberete si gorilu, motorku, steak, plátek citronu nebo prase?

Co dát bráchovi? S 3D polštářkem vyřešeno.
 

Dárek k narozeninám pro bratra

Jen jednou v roce. Jeden jediný den, kdy se všechno točí jenom kolem něj. Tomu by měl pochopitelně odpovídat i dárek. Zaměřte se na to, co má rád, k čemu tíhne, o čem často mluví. A splňte mu to. Můžete se domluvit i se zbytkem rodiny a přispět na dražší dárek nebo pořídit jednu část. Dárek pro bráchu k narozeninám byste neměli podcenit, je to největší oslava celého roku.
 

TIP
Nemusí to být velký dárek, stačí když bude jedinečný, zkrátka „na míru“


Přinášíme vám tři tipy na dárek pro bratra k narozeninám:
 

Půllitr pro bratra

Říká se, že půllitrů není v domácnosti nikdy dost. Držte se toho moudra zuby nehty a podarujte svého sourozence zajímavým a originálním kouskem. Tento tip na dárek pro bratra k narozeninám se může zdát jako nuda a balíček do počtu, ale ne s naší nabídkou. Díky robustnímu sklu něco vydrží, ucho je tak akorát do ruky a nápadité gravírování udělá z půllitru dárek, který nezapadne mezi ostatní.

A pokud vám náš sortiment nestačí, zabruste do sekce “s vlastním potiskem” a popusťte uzdu fantazii.'
 

Plecháček pro bratra

Doma se pije ze skleniček, ve škole z plastové lahve. Má váš bratr na programu časté výlety nebo pochůzky v přírodě a akce s kamarády? Pak mu jednoduchý plecháček jistě přijde vhod. V batohu nezabere moc místa a pokud ho chce mít neustále po ruce, stačí za ucho provléknout karabinu a přicvaknout k popruhu. Objem 300 ml je tak akorát na zahnání žízně a kovový materiál toho dost vydrží. 

Pokud vám žádný z nabízených motivů nepadl do oka, navrhněte svůj vlastní. Přes jednoduchý program vložíte fotografii nebo obrázek a doplníte emotikony, nápisy a vzkazy a do týdne máte dárek pro bratra k narozeninám doma.
 


Samolepky na notebook pro bráchu

Nezáleží na věku. Technika patří do života všech a každý – mladší i starší – si najde to svoje. Pokud se váš bratr nemůže odtrhnout od notebooku, máme pro vás skvělou zprávu. Vylepšete jeho „mašinku“ líbivou samolepkou. Nejde zdaleka jen o nový design, ale i ochranu před poškrábáním. Vinyl pokrytý UV laminací vytvoří vrstvu, která zabraňuje jakémukoliv poškození. Na webu Sablio.cz najdete dvě různé velikosti (29 x 20 cm a 38 x 26 cm), ale není to konečná. Samolepku na notebook můžete bez obav z třepení zastřihnout a použít na jinou techniku, jako je telefon a tablet, nebo si nechat jeden kousek nechat vyrobit na míru. Takový dárek k narozeninám pro bráchu dozajista zaboduje.
 

Dárek pro mladšího bratra

Pokud nemáte dvojče, dělí vás od sourozenců věkový rozdíl. K těm starším většinou vzhlížíte a snažíte se je dohnat, mladší za každou cenu ochraňujete a poučujete, aby se vyvarovali chyb, zranění, zklamání nebo vylomenin. S těmi je často mnohem větší zábava. A tak není divu, že se při výběru dárku nechcete držet zpátky.
 

POZOR
Respektujte nastavenou výchovu a nekupujte nic, co je v rozporu s pravidly (a to i přesto, že máte stejné rodiče). Dárek pro mladšího bratra byste měli s dospělými v ideálním případě předem konzultovat.


U mladších ročníků není problém zjistit, co chtějí. Bývají konkrétní a vždy vytáhnou z rukávu nějaké to přání. Nevymýšlejte nic extra a pořiďte to, po čem touží. Jsou to děti – předškoláci nebo puberťáci, je to jedno. Každou oslavu vnímají jako den, kdy se všechno točí jenom kolem nich, a tak byste do toho neměli zbytečně zasahovat.
 

Dárek pro bratra – 5 let

Tipy na dárky pro bratra se zdají být omezené, ale u malých dětí to neplatí. Můžete pořídit skoro cokoliv. My hlasujeme pro ručníky. Kolem pěti let jsou děti ve vodě ve vlastním živlu a uhlídat je na koupališti dá pořádně zabrat. Když už musí být chvilku na břehu, tak ať ta osuška aspoň stojí za to. Při výběru toho správného motivu se nedržte zpátky a volte to, co je aktuálně v kurzu.

Pokud se vám líbí osušky a ručníky s vlastním potiskem, vyvarujte se rodinných fotografií a vtipných momentek, děti kolem pěti let se poprvé seznamují s pocity trapnosti a studu a hodně je prožívají.

Na výběr je ze tří různých velikostí – 30 x 50 cm, 50 x 100 cm a 100 x 140 cm. Kombinace stoprocentní bavlny a polyesteru, ysoká gramáž, neblednoucí barvy, ochrana proti žmolkům a třepení, prošívané okraje, dobrá savost. Ideální společník nejen na léto, ale na mnoho let.

Nejprodávanější z kategorie: Dětské povlečení


 

Dárek pro bratra – 10 let

O slovo se hlásí puberta, a tak je domluva s mladším bráchou o dost složitější. Pokud už se někomu svěří, jsou to pravděpodobně sourozenci. Toho byste měli využít a jít na jistotu. Takové povlečení s aktuálním motivem her nebo oblíbeného sportu je trefou do černého. Pokud se nebojíte experimentování, můžete zkusit vytvořit ložní prádlo s vlastním potiskem. Radost z dárku pro mladšího bratra zaručena.

Povlečení nenudí. U nás v Sablio.cz o tom víme svoje. Každý kousek má dvě části – polštář a povlak na peřinu. Obojí ze tkaniny o nižší gramáži, aby materiál dýchal a nezadržoval v sobě vlhkost, plísně, roztoče a další nečistoty. Barvy zůstanou syté po mnoho praní, skrytý zip neškrábe a hedvábný lesk příjemně hladí na kůži. Oboustranný potisk je jen sladkou třešinkou na konec.
 

TIP
Chcete-li si hodně šplhnout, nechte povlečení obléknout do kabátku z mikroplyše nebo přikupte ještě jeden povlak na polštář na víc (obojí za poplatek).

 

Dárek pro bratra – 15 let

Zatímco pětileté děti jsou ranní ptáčata, o deset let později už váš bratr zná pravou hodnotu spánku a klidné noci. Vsaďte tedy na pohodlí. Se sedacím vakem získáte za dárek plný počet bodů.

Na našem webu Sablio.cz najdete šest různých tvarů a velikostí sedacích vaků. Dárek pro bratra, kterému je zrovna patnáct let, jistě vyberete. Záleží, jak moc prostoru v pokoji má a je-li to velký pohodář. Každý tvar nabízí jinou oporu pro tělo a možnosti lenošení. Díky kuličkové výplni se rychle přizpůsobí a omyvatelný materiál je chytrou ochranou před znečištěním. Skrytý zip je nutnost. Vybírat můžete z více než pěti tisíc variant nebo vytvořit vlastní potisk a nechat vyrobit vak na míru.
 

Bratr v tom není sám

Dárek pro bratra byste měli. Do obchodu Sablio.cz ale můžete nakouknout kdykoli. Máme totiž širokou nabídku produktů pro všechny – pro maminky, tatínky, prarodiče, kolegy i kamarády. Kdo vás jen napadne. S nám vám inspirace na zajímavé dárky nikdy nedojde. Kdyby se vám totiž žádný z nabízených kousků nezamlouval, vždy je můžete vylepšit vlastní fotkou, emotikony, gravírováním nebo autorským potiskem.
                                                                                                                                                     

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.