Loading...

Novinka: Plážová deka s vychytávkami navíc

06.07.2024 16:32

Upraveno: 04.08.2024 22:48

Když jsme se s kolegy dívali na nabídku plážových dek na českém internetu, byli jsme celkem zklamaní. Obyčejné deky s fádními motivy a nic navíc - rozhodli jsme se to změnit a přijít na trh s něčím lepším. A hlavně s něčím, co není vyrobeno v Asii, z pochybných materiálů a v pochybné kvalitě. Naše plážové deky jsme si navrhli a otestovali sami, šijeme je z materiálů od českých dodavatelů a máme 100% kontrolu nad kvalitou, za kterou si pevně stojíme. A motivů na výběr? Několik stovek!
 

Plážová, ale i pikniková deka

Naší deku využijete nejen jako plážovou deku, ale i jako piknikovou deku, když vyrazíte s partnerem, partnerkou nebo svými dětmi do přírody. Vzít si ji můžete i na koupaliště, do kempu nebo třeba do parku. A proč volit plážovou deku ze Sablio? Důvodů je hned několik, detailněji si je rozebereme níže.
 


Kvalitní materiály

Pro výrobu našich plážových dek využíváme kvalitní a ověřené materiály od českých dodavatelů. Deka na pláž je ušita z microfleecu o vysoké gramáži - 360 g/m2 a abyste byli chráněni před vlhkostí od země, rozhodli jsme se ji podšít šusťákovinou o gramáži 95 g/m2. Výhodou podšívky šusťákovinou není jen izolace, ale také ochrana před nečistotami - už si s sebou nebudete nosit domů písek, hlínu ani jehličí.
 

Precizní zpracování

Narozdíl od dek importovaných z Asie, si ty naše šijeme sami - na naší provozovně v Praze. Jedná se o precizní práci našich českých švadlenek, která následně prochází pečlivou výstupní kontrolou kvality, abychom si byli jisti, že se k vám dostane kvalitně ušitá plážová deka, která vám zpříjemní dovolenou i odpočinek na koupališti.


Srolovatelná a kompaktní = ideální na cestování

Na trhu se objevuje spoustu plážových dek s externím pouzdrem, do kterých ji můžete uložit - toto řešení se nám ale příliš nelíbilo a rozhodli jsme se na to jít jinak. Na dece jsou našity dva pásky suchého zipu, díky kterým deku na pláž můžete srolovat do roličky a suchým zipem ji zapnout. Na klopě deky je našito praktické madlo, deku tedy můžete přenášet v ruce, ale i si ji připnout k popruhu na batoh.
 

Už žádné zdlouhavé skládání
Naší plážovou deku stačí jednoduše srolovat a sepnout suchým zipem. Díky praktickému madlu ji lze pohodlně držet v ruce a nebo připnout k batohu.


Integrovaná kapsa

Zazněla otázka: „Jak využít zapínací klopu, aby to nebyla jen klopa?“. A co třeba kapsa? No jasně!

Klopu deky, jejíž záměr byl zamýšlen pouze pro zapnutí deky do roličky, jsme rozšířili o integrovanou kapsu na zip, do které si můžete uložit mobil, sluchátka, klíče, peněženku s doklady a další nezbytnosti. Jednak je ochráníte před zlodějíčky a druhak před přímým sluncem.

Za zmínku ještě určitě stojí to, že kapsa zůstane využitelná i v případě, že budete mít deku srolovanou v roličce.



 

Perfektně syté barvy

Na deky (ale i na ostatní textil) tiskneme metodou sublimace. To znamená, že se barva dostane přímo do struktury vláken, nesepere se a ani nevybledne na sluníčku, barvy zůstanou stále krásně syté po dlouhá léta, což se u dek od jiných výrobců častokrát říci nedá. A aby si u nás vybral opravdu každý, na výběr máme několik stovek různých motivů, od dětských motivů, přes motivy abstraktní až po sportovní.
 

Pokud se vám naše designy plážových dek líbí a chtěli byste podobnou deku i do obývacího pokoje, máme pro vás skvělou zprávu! Nabízíme krásné a příjemné klasické deky s mnoha originálními motivy. Navíc si v našem designéru můžete vytvořit klasickou deku s vlastním potiskem podle vašich představ.
 

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.