Loading...

Nápady na dárky

29.06.2024 15:49

Upraveno: 02.07.2024 18:09

Každou chvíli se něco slaví. Narozeniny a svátky, výročí, Vánoce nebo dílčí úspěchy. Možná si občas “přiděláte” práci a pořídíte něco jen tak pro radost. S každým dalším dárkem ale přichází dilema, co vlastně pořídit, protože druhá strana už všechno má. Nechcete se opakovat a zároveň nechcete příležitost zamést pod koberec.
 

Těžký výběr

U žen a dětí je to o něco snazší, hračkami a kosmetikou nikdy nic nezkazíte, ale s muži bývá potíž. Nic nechtějí, nic nepotřebují a všechno si v případě nouze pořídí sami. Postupně se z vybírání těch pravých dárků, které vykouzlí úsměv na tváři a připomenou vzájemnou blízkost, stává obávané martirium.

Nenechte se připravit o nervy. My vám totiž nabízíme téměř nekonečnou nabídku zajímavých kousků, se kterými nešlápnete vedle. A dokonce je můžete uzpůsobit svému vkusu, navrhnout podle svých představ a jednotlivé produkty k sobě ladit.

Jako první byste ale měli určit, jaký typ dárku hledáte – vkusný, vtipný, originální, na míru nebo praktický, plácnete se přes kapsu nebo zalovíte mezi kousky z nejnižší cenové kategorie? Pokud nevíte, stačí kontaktovat naši zákaznickou podporu a společně jistě najdete to, co vám padne do noty.
 

Nejprodávanější z kategorie: Dárky pro ...


 

Vtipné dárky

Humor lidi spojuje, a tak byste se vtipným dárkům neměli vyhýbat. Většinou jde o kousky z nižší cenové kategorie, a tak se můžete pořádně vyřádit. To platí i pro nabídku na našem webu Sablio.cz. Užijete si rovnou trojí nadšení – při výběru, při předávání a při rozbalování.

Evergreen, který potěší člověka v každém věku (od dětí po seniory), je triko s netradičním potiskem. Nabízí se suchý humor, hlášky z filmů, animované postavičky, špetka sarkazmu i celá řada lidských zájmů a vlastností, na které můžete upozornit.
 

Srandovní dárky s sebou nesou jedno riziko!
Legrace musí být, ale vždy tak, aby neublížila. Myslete na to při výběru :)

 

Originální dárky

V dnešní době chce být každý originální a vyšvihnout se s jedinečnými dárky. Velkou měrou se na tom podílejí sociální sítě, kde najdete nepřeberné množství inspirace. Pokud ale chcete, aby váš dárek nezapadl v záplavě dalších a zároveň jste si udrželi styl a úroveň, vsaďte na vlastní motivy, potisky a gravírování.

Personalizované dárky se těší velké oblibě. Jasně totiž ukazují, že se o dotyčného zajímáte, že ho máte rádi, že vám na něm záleží. Může jít klidně o praktické dárky, ty totiž s takovou ozdobou dostanou úplně jinou hodnotu.

Díky unikátnímu motivu podle vlastního návrhu se z obyčejných kousků jako mávnutím proutku stanou originální dárky, které nikdo jiný nemá.
 

Co můžete nechat potisknout?

Všechny možnosti najdete v kategorii s vlastním potiskem a stranou by nemělo stát ani gravírování. Pár slov (i na praktickém kousku nebo maličkosti do bytu) řekne víc než velká a okázalá gesta.
 

Nejprodávanější z kategorie: S vlastním potiskem


 

Vánoční dárky

Existují dva typy lidí. Ti první nakupují vánoční dárky na poslední chvíli, spoléhají se na rychlost zásilkových služeb nebo si na lov nechávají jen posledních pár dnů. Je to trošku adrenalin, ale opakuje se to rok co rok.

Druhá skupina má jasný plán a dárky pro celou rodinu, přátele a známé nebo kolegy střádá po celý rok. A to z několika důvodů. Je to bez stresu, mají dost času na rozmyšlenou nebo výměnu zboží a díky tomu, že nenakupují na poslední chvíli a nemusí přijmout ceny nastavené prodejci, značně ušetří.

Na druhou stranu žijeme v době, kdy si každý koupí, co chce. Kdykoliv během roku. A tak se nemusí čekat na Vánoce. O to těžší výběr pak máte. Průběžně sledujte, co si druhá strana pořídila, o čem mluví, co má v plánu. Kupujte jen to, co dotyčný skutečně chce nebo potřebuje, nebojte se vtipných ani praktických dárků.

Dárků pod stromečkem nemusí být hodně, nezáleží na ceně ani velikosti. Měly by především potěšit. A přesně takových kousků najdete na webu Sablio.cz požehnaně. Během pár minut tak seženete dárky pro rodinu, širší příbuzenstvo, kolegy i blízké přátele a šéfa.
 

Mezi bestsellery, které se každoročně těší velké oblibě patří:

Dárky pro zamilované

Pokud jste v páru a chcete maličkost pro svou drahou polovičku, jste tu správně. Na webu Sablio.cz je nabídka pro zamilované poměrně široká a díky možnosti úprav na míru, levandulových výplní nebo dokonce tisku vlastních fotografií může vyznat lásku na tisíc způsobů. Pořídit ale můžete i dárky pro páry a ukázat, že jejich lásce fandíte.
 

Nejprodávanější z kategorie: Zamilované


 

Dárek pro přítelkyni

Ženy mají v hlavě spoustu přání. Od kosmetiky po masáže, od oblečení po doplňky do kuchyně, od nových bot po sladkosti. Pokud chcete zahrát na romantickou notu, zabruste do kategorie pro zamilované. Dárek pro přítelkyni má mnoho podob, od hrnečků po krájecí prkénka, od dek a přehozů po povlečení, od sladkostí po dobré víno.


 

Dárek pro přítele

Muži bývají mnohem náročnější. Po ničem okatě netouží a nejvíce je potěšíte teplou večeří. To ale neznamená, že jim nic neudělá radost. Zapátrejte na webu Sablio.cz a dozajista najdete ten pravý dárek pro přítele. Vyberete si dobroty pro zamilované nebo se plácnete přes kapsu a pořídíte stylový kanystr?
 

Dárky pro páry

Máte-li v plánu obdarovat pár nebo si chcete pořídit něco jako připomínku vzájemné lásky, na webu Sablio.cz se vám zamotá hlava. Mezi polštářky, povlečením a ručníky vyniká jeden kousek – deka s motivem lásky.

Jen si představte, že se pod hřejivou přikrývku zachumláte po náročném pracovním dni, při sledování romantického filmu nebo při hovorech o vás dvou. Vybírat můžete ze dvou velikostí, oboustranného tisku nebo si deku nechat podšít beránkem pro maximální hřejivost.

A pokud se vám nezamlouvá žádný z více než dvanácti set motivů, popusťte uzdu fantazii a přes jednoduchý designér v kategorii s vlastním potiskem si vytvořte vlastní návrh se společnou fotkou, zamilovanými emotikony nebo vyznáním lásky.

Proč je deka tak oblíbena?
Deka s romantickým motivem dobře poslouží i při odloučení. Jak jinak si připomenout, kdo je vaše spřízněná duše?

 

Dárky pro děti

Hračky. To je u těch nejmenších jistota, kterou nikdy nic nezkazíte. Děti si s nimi vyhrají dlouhé hodiny a jen tak je neomrzí. Díky jejich téměř nekonečné fantazii vymýšlejí různé hry a příběhy. Vezmou zavděk plyšovou postavičkou i praktickým kouskem, jako je například polštář do postýlky s líbivým motivem.

Problém je v tom, že děti mají hraček plný pokojíček a na většinu z nich se jenom práší. Proč? Důvod je jasný. Jsou si podobné a ničím nezaujmou. To vám ale při nákupu na webu Sablio.cz nehrozí. V kategorii s dětským zbožím totiž najdete jen originální dárky pro malé rošťáky.

Polštářky s dětským motivem

Děti se rády válí. S knížkou, s plyšovými kamarády nebo jen tak na hodinku u televize. A k tomu všemu jsou malé a nadýchané polštářky s dětským motivem ideální. Potahy jsou ze stoprocentní polyesteru, se skrytým zipem a s možností levandulové výplně, která dítě uklidní a zkvalitní jeho spánek.

Pokud z více než třech stovek motivů a třech různých velikostí (40x40, 50x50 a 60x60 centimetrů) nevyberete svého favorita, můžete si polštář nechat potisknout – stejně jako deky, povlečení, závěsy nebo hrnečky.


Hrnečky s dětským motivem

První roky nedají děti bez lahvičky ani ránu. Je to pro ně pohodlnější a rodiče se nemusí strachovat vylití. Jak ale rostou, mění se potřeby našich nejmenších a jednou z možností, jak v dítěti zažehnout pocit zodpovědnosti a důvěry, je pořízení vlastního hrnečku. Ten ale musí pochopitelně splňovat několik základních parametrů:

  • Přiměřená velikost
  • Snadný úchop
  • Bezpečný materiál
  • Dostatečná odolnost (ťuknutí nebo pád)
  • Veselý potisk

Na výběr máte ze dvou variant – keramická klasika o objemu 330 ml a plecháček o objemu 300 ml. V nabídce hrnečků a plecháčků je několik desítek různých motivů, ale pokud chcete být originální, nechte si hrnky potisknout – fotografií, kreslenou postavičkou nebo výmluvným vzkazem.
 

Povlečení s dětským motivem

Postel je středobodem dětského pokoje. Přes noc spí, za dne se tam válí. Z postele je trucovna, bunkr i místo na hraní a učení. Povlečení s dětským motivem je tedy nutnost.

Máte už princezen pro holčičky a rytířů pro chlapce dost? Na webu Sablio.cz jsou více než tři stovky motivů. Pokud si žádný nevyberete, jsou tu ještě služby designéra v kategorii s vlastním potiskem, kam vložíte vlastní fotografii a necháte potisknout. Děti jistě kousek, který je jediný na světě a vytvořený s láskou, ocení.
 

Veliký výběr je to, co potřebujete!
Na webu Sablio.cz najdete dostatek inspirace a tipů na dárky pro děti i v případě, že vás čeká narozeninová oslava kamarádů ze školky nebo ze školy. Díky široké nabídce vyberete to, co dítě potěší a zároveň nezruinuje váš rozpočet. A pokud má vaše dítě pravidelné kapesné nebo dostává drobné od babiček, můžete mu dát volnost a nechat ho vybrat dárek pro kamarádky podle sebe.

 

Dárky pro děti do školy a školky už vás nemusí strašit. Máte společnou fotografii dětí? Výborně. Vložte ji do programu na webu Sablio.cz k vybranému produktu v kategorii s vlastním potiskem, upravte velikost, dozdobte emotikony, obrázky nebo věnováním a objednejte. Do pár minut je odesláno, do týdne máte balíček většinou u sebe.

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.