Loading...

Co dát ženichovi a svědkovi?

21.06.2024 13:46

Upraveno: 24.06.2024 16:46

Svatební den je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě každého páru. Nejenže je to den, kdy si dva lidé slibují lásku a věrnost, ale je to také slavnost s rodinou a přáteli. V tento den mají dárky pro ženicha a svědka zvláštní význam. Slouží jako gratulace, obdiv a podpora do nového začátku.

Význam dárku pro svědka

Pro svědka je dárek poděkováním za jeho podporu a pomoc při organizaci svatby. Obdarování těchto klíčových osob posiluje vztahy, vytváří vzpomínky a hlavně dává najevo, že si jeho služeb ceníte a vážíte si jeho pomoci. Dárek pro kamaráda, který vám dělá svědka, je tradiční a zdvořilá záležitost, na kterou by se nemělo zapomínat.

Co se kupuje na svatbu?

Gravírované půllitry jsou oblíbeným a praktickým dárkem, který ocení každý muž. Půllitr je nejen krásnou vzpomínkou, ale i užitečným předmětem pro každodenní použití. Dalším praktickým svatebním darem jsou prkénka se svatebními motivy. Prkénko může být darováno při rozlučce, ale i při svatbě. Záleží pouze na tom, jaký motiv na něj zvolíte. Tento dárek je vhodnější pro kuchařské nadšence, naše prkénka jsou sice tak krásná, že je škoda je používat, ale určitě není škoda s nimi někomu udělat radost.
 


 

Dalším dárkem, který se kupuje na svatbu je gravírovaná sklenice. Sklenice se svatebními motivy představují elegantní a vkusný dárek, který se hodí při rozlučce se svobodou i jako svatební dar. V našich dárcích pro ženicha najdete hned několik motivů sklenic. Lze koupit i sklenice pro novomanžele, které lze darovat jako sadu.
 

Výběr svatebního dárku
Víte, že výběr svatebních dárků bývá často zanedbáván?

 

Dárek k svatbě, který bude určitě používaný je textil. Mezi textilie se řadí ručníky, deky a třeba polštáře. Máme hned několik různých motivů, a pokud by vám to nestačilo, můžete na ně nechat vytisknout vlastní potiskRučníky pro novomanžele se svatebními motivy jsou praktickým a zároveň estetickým dárkem.
 


Nesmíme zapomenout ani na pralinky nebo dárkové cedule. Pralinky pro novomanžele představují luxusní a chutný dárek, který potěší každého sladkomila. Cedule s nápisem jsou originálním dárkem, který lze vystavit nebo pověsit do místnosti a mít tak památku na svatební den stále na očích.

Dárek pro ženicha

Ženichovi byste měli dát něco, co mu bude tento den připomínat. Dárky na rozlučku pro ženicha by neměly být univerzální, měly by být personalizované přímo k této příležitosti. Na svatbě můžete ženichovi darovat například gravírovaný půllitr, pokud je milovník piva. Pokud má radši spíše sladké, tak pralinky nebo bonbóny a pokud ani jedno z toho, tak třeba něco praktického. Mezi praktický svatební dar pro ženicha se řadí textilie, do které spadají ručníky, deky, polštáře.
 


Jestliže je ženich vášnivý kuchař, určitě nepohrdne prkénkem na krájení. Také můžete darovat speciální flašku vína, na kterou můžete navrhnout i vlastní etiketu. Ženichovi můžete dát také hrneček nebo se inspirovat v naší kategorii dárků pro ženicha.
 


Co dát ženichovi na rozlučce?

Jedním z dárků, který by na rozlučce neměl chybět jsou půllitry. Každý pozvaný host by měl dostat svůj půllitr "Tým ženicha" a nesmí se zapomenout ani na půllitr pro ženicha. Máme spoustu dárků dělaných přímo na ženichovu rozlučku. Jsou mezi nimi gravírované skleničky, vína, sady na víno, polštáře a spoustu dalšího.
 


 

Co se dává svědkovi?

Dárky pro svědka by měly být originální a hlavně by měly vystihovat podstatu vašeho přátelství. Svědek je člověk, kterému věříte a který ve vašem životě hraje důležitou roli. Proto doporučujeme svědkovi darovat originální dárek. Ideální je něco personalizovaného, například něco s vlastním potiskem.

Můžete mu darovat speciální hrneček nebo půllitr s potiskem. Originální dekoraci, kterou bude mít stále na očích. Velice populární jsou sladkosti a vína s vlastní etiketou, na kterou můžete dát vzkaz přímo od srdce. Svědkovi můžete navrhnout jeho vlastní textil, například deku, ručník nebo polštářek. A pokud chcete svědkovi udělat opravdu velkou radost, můžete mu dát jedinečný a originální pytel na sezení.

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.