Loading...

Jak vybrat svatební dárek pro novomanžele? Tipy na svatební dar

29.09.2023 16:54

Upraveno: 09.10.2024 20:11

Svateb přibývá. Jen za rok 2022 jich v České republice proběhlo více než 50 tisíc. Rozvodovost je sice vysoká a týká se skoro každého druhého páru, ale lidé na lásku pořád věří, nebojí se závazků, jsou odhodlaní udělat životní rozhodnutí a strávit dlouhé roky po boku milovaného člověka. Vybudovat s ním domov, zažít dobré i zlé a založit rodinu.

Některé svatby jsou komorní, na radnici a jen za přítomnosti svědků, jiné jsou u penzionů nebo far a s desítkami hostů z řad příbuzných, kolegů a přátel. Čím dál častější jsou i svatby v zahraničí.

Pokud už jste na tu slávu dostali pozvánku, budete muset vyřešit svatební dar pro novomanžele. A to není jen tak. Měl by mít úroveň, reprezentovat, být milý a originální a zároveň respektovat vážnost daného okamžiku. Prostudujte si také všechny svatební tradice a zvyky, aby vás nic nezaskočilo.

Zatímco na rozlučce se svobodou můžete nevěstu i ženicha obdarovat dárky, které jsou vtipné nebo lehce přes čáru, na svatební hostině je lepší zvolit dary, které jsou elegantní a vkusné. V posledních letech je běžné, že snoubenci rozesílají seznam přání, ze kterého si hosté mohou v dostatečném předstihu vybrat, co novomanželům zakoupí. I když to může působit trochu mentorsky a neromanticky, tento přístup pomáhá předejít nepříjemným faux-pas, kdy se sejdou stejné dárky nebo dary, které místo radosti vyvolají u novomanželů spíše rozpaky.
 

Originální svatební dárky z e-shopu Sablio.cz


Jak vybrat nejlepší svatební dar?

Vybrat ten nejlepší dárek pro novomanžele může dát zabrat, proto jsme si pro vás připravili bohatou nabídku originálních svatebních dárků. Najdete u nás dárky pro nevěstu, dárky pro ženicha i dárky pro novomanžele. Nepatříte-li do užšího jádra příbuzných nebo blízkých přátel, ale jste mezi řadovými hosty, abyste byli svědky oslavy lásky a užili si pohodový den, bohatě postačí symbolický svatební dar. Mezi symbolické svatební dárky nepatří nic drahého, okázalého ani příliš osobního, a i takové dárky u nás najdete.
 

Co dát novomanželům za dárek?

Zajímá vás, jak překvapit novomanžele? Tak přesně pro vás jsme připravili výběr několika originálních svatebních dárků.
 

Lahev vína pro novomanžele

Lahev vína je svatební dar, který nikdy nezklame. Víno jako dárek má dlouhou tradici a je oblíbenou volbou, která potěší téměř každého. My však nabízíme něco jedinečného - svatební vína, jedná se o prvotřídní vína s etiketami navrženými přímo pro novomanžele. Pokud chcete být ještě kreativnější, v naší kategorii vína s vlastním potiskem si můžete navrhnout etiketu podle svého přání.
 

Nejprodávanější z kategorie: Pro novomanžele


 

Sklenička na víno pro novomanžele

Ve svatební den novomanželé dostanou určitě víc než jen jednu láhev vína, takže se jim zaručeně hodí i svatební skleničky na víno. Můžete vybírat z několika originálních motivů a vytvořit tak elegantní set – jednu skleničku pro ženicha a jednu skleničku pro nevěstu. Skleničky na víno jsou zaručeně praktický tip na svatební dar.
 

Dárková sada na víno pro novomanžele

Když už máme vybrané víno i svatební skleničky, chybí tomu už jen sada na víno pro novomanžele. Vybírat můžete hned z několika luxusních sad, které obsahují nástroje, bez kterých se žádný milovník vína neobejde. Pokud hledáte dřevěný dárek pro novomanžele, sada na víno je jasnou volbou!
 

Tip
Sada lahve vína, párových skleniček a dárkové krabičky s příslušenstvím pro vinaře je dostatečně luxusní svatební dar. Držte se jednotného motivu, zajistí to harmonický a elegantní vzhled. Při balení je také třeba použít dostatečnou výstelku, aby se nic nepoškodilo.

 

Polštář pro novomanžele

Svatební dary se samozřejmě netočí jen kolem vína. Je důležité myslet i na pohodlí. A co vybrat jiného než měkký svatební polštářek? Na začátku bude pro dva zamilované dostatečný jeden polštář, ale buďte prozíraví. Až se ženich s nevěstou vrátí do každodenní reality a budou chtít pohodlně odpočívat vedle sebe, určitě ocení, když dostanou rovnou dva polštáře pro novomanžele.

 

Originální svatební dar

Chcete-li se odlišit a získat drobný náskok před konkurencí, zvolte dárky s vlastním potiskem. V našem designéru si jednoduše vytvoříte například etiketu na láhev vína, hrnek s fotkou, puzzle, fotodeku, obraz nebo magnetky na lednici. Na dárky s vlastním potiskem vám stačí zejména kvalitní fotka. Takové dárky jsou velmi osobní a skvěle se hodí jako originální svatební dar od svědka.
 

Vtipný dárek pro novomanžele

Vtipný svatební dar si mohou dovolit jen velmi blízcí přátelé. Pokud mezi ně patříte, fotodárky jsou ideální volba. Vyměňte seriózní fotografii za pikantnější vzpomínky na vztah novomanželů a doplňte je v našem designéru kliparty a humorným textem.
 

Nejprodávanější z kategorie: S vlastním potiskem


 

Dbáme na vysokou kvalitu

Máme pod kontrolou celý proces výroby všech našich produktů, žádný z nich nestojí stranou. Vše probíhá v naší výrobně v České republice, což nám umožňuje okamžitě reagovat na jakékoliv chyby, nedostatky nebo připomínky od zákazníků. Díky tomu dokážeme problémy rychle odstranit a na trh se dostávají pouze dárky s nadstandardní kvalitou. Jedině s vědomím, že se lze stoprocentně spolehnout na prodejce, vám umožní s klidným srdcem dělat radost. A u svatebních darů to platí dvojnásob.

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.